Vasastaden

Karl Gustavsgatan

Karl Gustavsgatan

Karl Gustavsgatan 21 och 23

Huset, som kanske är vår kronjuvel, ligger i en charmig och levande stadsdel mitt i Göteborg med allt staden kan erbjuda precis runt hörnet. Det är en mycket vacker K-märkt fastighet med byggår 1888. Under 90-talet genomförde vi en omfattande renovering i samarbete med länsantikvarie och riksantikvarie. Trapphus och alla detaljer är tidstypiskt bevarade. Lägenheterna är moderniserade och finns i olika storlekar och med spännande planlösningar. Trevlig trädgård med gårdshus samt hiss från källare till vindsvåning. Gång- och cykelavstånd inom city och mycket goda kommunikationer.

Vasagatan 21 / Erik Dahlbergsgatan 16-18

Denna vackra fastighet byggdes under senare delen av 1800-talet och renoverades senast 2003. Arkitekturen är välbevarad. Huset ligger mitt i centrala Göteborg med Vasastadens charm och utbud precis runt hörnet. I huset finns ett flertal lokaler med olika typer av verksamhet och 13 stycken bostadslägenheter. Gång- och cykelavstånd inom city och mycket goda kommunikationer.

Lägenheterna
Det finns 58 lägenheter i husen.
Fastigheterna har hög standard.
Lägenheterna är 1-6 rum och kök med stora kök. Hiss, porttelefon och toppmodern tvättstuga. Lägenheterna är olika, en del har kakelugn, stuckatur och ursprungliga skåp.
Nära till city och flygplats samt mycket goda kommunikationer.

I de fall planlösningar finns publicerar vi dem tillsammans med beskrivningen för en lägenhet när den blir sökbar på vår hemsida.

Fakta

  • Husen är byggda i slutet på 1800-talet. Renovering skedde 1993 och under 2003.
  • Hiss finns
  • Com Hem-hus
  • Bredbandsmöjligheter via Com Hem och Telenor
  • Modern tvättstuga belägen i källarplan på Karl Gustavsgatan. Lägenheterna på Vasagatan har egna tvättmaskiner.
  • Cykelrum finns
  • Boendekort (Utfärdas av Gbg Stads Parkerings AB – du måste vara registrerad ägare till bilen samt vara folkbokförd på adressen)
  • Parkeringsmöjligheter i närliggade Viktoriagaraget, prislista för garage. Anmäl ditt intresse för parkering.

 

Vasagatan

Vasagatan

Ivar Kjellberg Fastighets AB, Vasastaden