Intressebank

Vi har en webbaserad intressebank där du har möjlighet att registrera dig och söka vissa lediga lägenheter via vår hemsida.
Det är oerhört många som söker bostad i dagsläget.
Se till att din ansökan är uppdaterad och motsvarar dina önskemål och behov. Fyll gärna i rutan för övriga upplysningar. Glöm inte att alltid ha en uppdaterad e-post adress.

Sök bara de lägenheter som du verkligen är intresserad av, titta noga på läge, hyra och planlösning.
Vi gör en matchning (av vad vi vill ha för hyresgäst) för varje lägenhet. Ett urval av de sökande som matchar våra önskemål och kriterier erbjuds visning av lägenheten.
Därefter tar vi en personlig kontakt och erbjuder en av intressenterna lägenheten. Samtliga sökande får besked via e-post att ärendet är avslutat.
Vi har ingen möjlighet att lämna mer information eller kompletterande uppgifter innan vår personliga hantering tar vid.

Vi tillämpar inga förturer.

Vår målsättning med varje uthyrning är ”rätt kund till rätt bostad” för ett långsiktigt boende.

Om du vill stå kvar i vår intressebank måste du själv komma ihåg att förnya din ansökan var 6:e månad via vår hemsida. Vi rensar vår intressebank emellanåt.

Vår uthyrning är en hjärtefråga för oss. Trivsel och trygghet i fastigheten är helt beroende av en trevlig sammansättning kunder som respekterar varandra och som känner sig hemma. Vi lägger stor vikt vid valet av våra kunder och tar hänsyn till både kunden och företagets bästa i det valet. Vi vill ha långsiktiga relationer med människor som trivs och värdesätter sin bostad och vår service. Här är vår uthyrningspolicy.

För att registrera dig eller logga in, klicka på nyckeln så kommer du till Mina sidor.


 

 

 

 

 

Vårt samarbete med Boplats Göteborg fortsätter.

Våra befintliga hyresgäster som registrerar sig får med automatik tillgodoräkna sig boendetiden. Efter 3 års boendetid är det möjligt att söka intern omflyttning.

Tänk på att kontrollera din e-post adress som du har angett! Vi har många intressenter som har felaktiga e-post adresser registrerade.

Har du frågor eller problem med din intresseanmälan, skicka ett meddelande till intressebanken@kjellberg.se så hjälper vi dig så fort vi hinner.