På toppen av Jungmansgatan. Vill du bo här?

I maj beräknas 32 nya lägenheter i populära Linnéstaden vara färdiga. Lägenheterna har tillkommit genom en påbyggnad på höjden och erbjuder en fantastisk utsikt över vackra Göteborg.

Här finns 2-4 rum och kök med hög standard och genomtänkta materialval. Lägenheterna har genomgående ekparkett, helkaklat badrum och är utrustade med diskmaskin och tvättmöjligheter.

Vill du bo här? Håll utkik på vår hemsida och på Boplats och anmäl ditt intresse när du ser en lägenhet som passar dina önskemål och behov. Vi kontaktar dig om du blir aktuell för visning. I uthyrningsprocessen följer vi vår uthyrningspolicy och du kan tyvärr inte påverka processen genom att kontakta oss. Vår uthyrningspolicy kan du läsa här.

Lediga lägenheter hittar du här, anmäl ditt intresse om du ser en lägenhet som passar dina önskemål och behov så kontaktar vi dig om du blir aktuell för visning.

Här kan du läsa mer om projektet: Projekt Jungmansgatan

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng