Våra lokaler

Vi har ett 80 tal lokaler om ca 15 000 kvm belägen runt om i Göteborg. Merparten av våra lokaler ligger i bottenvåningen på våra bostadshus men vi har även två fastigheter med bara kommersiella lokaler.

Vårt största område är Kvilletorget, Hisingens äldsta torg där vi har ca 8 000 kvm lokalyta. Torget omges av landshövdingehus och vi har ett stort antal olika näringsidkare i vårt fastighetsbestånd runt torget bl a livsmedelsbutik, blommor, hälsokost, damfrisering flera varianter på mat, biljardhall, videobutik, daghem samt hotel.

Vi har även ett affärscentrum på Bögatan mitt i Bö. Här finns dagligvarubutiker såsom mat, tobak, blommor, catering/delikatesser samt fotvård.

I söder i Askim utmed Nya Särövägen ligger Båtsmanstorpet. Båtsmanstorpet har ett bra affärsläge och de ca 2 300 kvm förhyrs bl a av husfirma, begravningsbyrå, rehab, frisersalonger, klädbutik samt inredningsbutik.

Mitt i centrala Göteborg med adress Vasagatan 21/Erik Dahlbergsgatan 16 – 18 ligger vår fastighet där vi har ca 2 000 kvm lokalyta.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs mer

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng